Nieuwe website

Beste Koorleden,

Zoals jullie weten is de website geheel vernieuwd. Ten eerste is de naam van de koren Voicemail en Nootzaak veranderd naar Variavocaal. Dat houdt in dat ook het webadres is veranderd naar www.variavocaal.nl en www.popkoor-variavocaal.nl. Ten tweede zijn alle leden vanaf nu geplaatst op de ledenlijst van de website. Leden kunnen nu zelf eenvoudig hun eigen gegevens veranderen waaronder hun e-mailadres en telefoonnummer. Deze informatie is alleen zichtbaar voor leden van de website en kan door leden zelf verwijderd worden.

Voortaan kunnen alle leden zich via de website opgeven voor deelname aan optredens of andere activiteiten. Dit kan eenvoudig gedaan worden door in te loggen op de website, onder het kopje “evenementen” het evenement aan te klikken en vervolgens te klikken op “klik hier om je aan te melden”.

Binnenkort zullen jullie een e-mail ontvangen met een persoonlijke inlogcode. Als er nog een mail nodig blijkt met uitgebreidere uitleg over de werking van de website dan zal deze volgen. Voor losse vragen kunnen jullie een e-mail sturen naar website@variavocaal.nl.

Groeten, Ger en Gerben

admin

Geef een reactie